25 Eylül 2008 Perşembe

Tarife Nedir?

Tarife, farklı konuşma alışkanlıklarınız göz önünde bulundurularak, ihtiyaçlarınızı en iyi ve en ekonomik biçimde karşılayan ücretlendirme planlarıdır.
Turkcell’de herkes için uygun bir tarife mutlaka vardır.
Kendinize en uygun tarifeyi bulmak için Tarife Yumurtlayan Tavuk'un sorularını yanıtlayabilirsiniz. Veya faturalı hatta sahipseniz faturalı hat tarifeleri linkine, hazır kart sahibiyseniz hazırkart tarifeleri linkine tıklayabilir Hazır Kart sahibiyseniz Hazır Kart Tarifeleri’ne bakabilirsiniz. Uygun tarifenizi bulduğunuzda Tarife Değişikliği’nden tarifenizi nasıl değiştireceğinizi görebilirsiniz.

Hiçbir tarife seçmediyseniz, otomatik olarak BizBize tarifesine yönlendirilirsiniz. BizBize tarifesini incelemek için Faturalı Hat Tarifeleri veya Hazır Kart Tarifeleri’nde BizBize linklerine bakabilirsiniz.

Mevcut tarifenizi Online İşlem Merkezi'nden, kısa mesaj yoluyla, kiosklardan, 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak veya Turkcell İletişim Merkezleri'ne uğrayarak öğrenebilirsiniz. Tarifenizi öğrenmek ya da değiştirmek için Tarife Değişikliği bölümünü inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok: