25 Eylül 2008 Perşembe

Şirket İçi İndirimli

Şirket içi görüşmelerinizde avantajlı tarifenizin üstüne yüzde 90 indirim daha alın, konuşmanın dakikasına 17,5 YKr yerine sadece 1,5 YKr ödeyin.

Büyük Şirket tarifesindeyseniz, hat başına ayda sadece 6 YTL katılım ücreti daha ödeyerek Şirket İçi indirimli avantajlarından yararlanabilirsiniz.
Tüm Turkcell'lilerle *Şirkete kayıtlı hatlarla Sabit hatlarla Diğer operatör aboneleriyle Aylık sabit ücret
24 YKr/Dk. 1,5 YKr/Dk. 39 YKr/Dk. 60 YKr/Dk. 8 YTL
Tüm vergiler dahil fiyatları görmek için tıklayın.

* Büyük Şirket tarifesinde olan, aynı şirket üzerine kayıtlı hatların kendi aralarında yapacakları aramaları tanımlamaktadır.

Standart Bilgisayardan İnternet tarifesi

Bilgisayardan İnternet sayesinde, TurkcellConnect Kart ile veya telefonunuzu modem olarak kullanarak, yer ve zaman kısıtlaması olmaksızın dizüstü bilgisayarınızdan internete bağlanabilir, ofis dışındayken dahi işinize ve internete bağlanmaya devam edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayın

Ekonomik İnternet Paketleri

1 GBlık İnternet Paketi 39, 3 GB’lık internet paketi 59 YTL!

Ekonomik İnternet paketlerinden size uygun olanı seçin, internete işyerinizde, yolda, iş seyahatlerinizde, ofis dışında, kafede, tatilde Turkcell EDGE hızıyla ve yüzde 90’a varan indirimlerle mobil olarak bağlanın, kurumsal uygulamalarınıza erişin.

Detaylı bilgi için tıklayın

Ortak İnternet Paketleri

Şirketinizin tüm hatlarının İnternet’e ve kurumsal uygulamalara tek bir paket üzerinden indirimli olarak erişmesini isterseniz tıklayın.

Fiyatlara KDV dahil, ÖİV hariçtir.

Hiç yorum yok: