6 Eylül 2008 Cumartesi

BizBize Kampus

Gençler, artık kendi aranızda konuşmanın her 10 dakikası sadece 9,9 YKr.

Tüm öğrenciler ve 25 yaş altı gençler için dört dörtlük tarife geldi! BizBize Kampus'lüler kendi aralarında her 10 dakikası sadece 9,9 YKr'ye; Tüm Turkcell'lilerle ise ayda 2 saat bedava konuşuyor. Ayrıca yurt içinde her yöne 1 SMS 10,5 Ykr ve günde 3 ücretli mesajdan sonra tüm Turkcell lilerle gün boyunca ücretsiz mesajlaşabiliyor.
Konuşma Ücretleri
Genç Paketi Aylık sabit ücret 11,9 YTL
BizBize Kampus'ten BizBize Kampus'e HER 10 dakikası 9,9 YKr
2 saat bedavadan sonra Turkcell lilleri arama 24 YKr/dk
Sabit Hatları Arama 24 YKr/dk
Diğer Operatörleri Arama 24 YKr/dk
Kısa Mesaj Ücretleri
KısaMesaj(yurt içinde her yöne) 10,5 YKr/Kısa Mesaj
Günde her yöne 3 ücretli kısa mesajdan sonra tüm Turkcell lilerle mesajlaşmak BEDAVA

Fiyatlara %18 KDV dahil, %25 Özel İletişim Vergisi hariçtir.

Tüm vergiler dahil fiyatları görmek için tıklayın.

BizBize Kampus'ten BizBize Kampus'e yapılan aramalar haricinde diğer aramalar 6 saniyede bir ücretlendirilir.

Genç Paketini aldığınız durumda, ilk fatura kesim tarihinde indirimli konuşabileceğinize dair gelecek mesajdan sonra bu ücretler üzerinden konuşabilirsiniz.

Genç Paketi alınmadığı durumda yukarıdaki avantajlardan yararlanamaz ancak diğer BizBize Kampus Tarifesi’ndekilerle her 10 dakikası 9,9 Ykr’ye konuşmaya devam edebilirsiniz.
Turkcell lilerle 2 saat bedava konuşma kazanabilmek için genç paketi almanız gerekmektedir.

Ayda 11,9 YTL karşılığında kazandığınız ve 30 gün boyunca geçerli olan tüm Turkcell'lilerle 2 saat konuşma süresi bittikten sonra BizBize Kampus’lülerle her 10 dakikası 9,9 Ykr’ye konuşabilirsiniz.

Ekonomik Mesaj Paketleri ile daha ucuza daha çok mesajlaşmak için tıklayın.

Cepten İnternet Ücretleri

turkcell-im:

turkcell-im'e girip, sayfalar arasında dolaşmak sadece 1 kısa mesaj/2 kontör. Üstelik indirdiğiniz içerikler için bağlantı ücreti ödemiyorsunuz.

turkcell-im Dışındaki WAP Siteleri:

Standart GPRS bağlantısı yapıldığında, faturalı hat kullanıcısıysanız wap apn üzerinden erişim için KB başına 0.007 YTL, internet apn üzerinden erişim için KB başına 0.002 YTL ödersiniz.

Cepten veya bilgisayardan mobil interneti günlük kullanımı, haftalık paketi veya aylık paketi seçerek daha uygun fiyatlara kullanabilirsiniz. Size uygun olanı seçmek için tıklayın.

BizBize Kampus tarifesi ile ücretsiz kullanabileceğiniz servisler :

TurkcellTelefonRehberim , Hava Durumu Paketi , İBB Cep Trafik , Şans Paketi , Piyasa Paketi

Tarife Geçişi
BizBize Kampus tarifesine geçmek için, 01 Ocak 1983 tarihinden sonra doğduğunuzu kanıtlayan kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport) ya da öğrenci kimliği ile Turkcell İletişim Merkezleri'nden birine başvurmanız yeterli.

18 yaş altı lise öğrencilerinin kendi isimlerine hat alarak işlem yapabilmeleri için velilerinden imzalı izin almaları gerekir.

Kampanyadan mevcut BizBize Kampus'lü aboneler de yararlanabiliyor. INDIRIM yazın, 2393'e ücretsiz mesaj atın, bundan böyle ayda 11,9 YTL karşılığında her ay 2 saat tüm Turkcell'lilerle bedava, tüm bizBize Kampus'lülerle her 10 dakikası 9,9 YKr'ye, diğer numaralarla dakikası 24 YKr'ye konuşun. Ayrıca, yurtiçinde her yöne 1 kısa mesaj sadece 10,5 YKr ve herhangi bir yöne günde 3 ücretli kısa mesajdan sonra tüm Turkcell'lilerle mesajlaşmak bedava.

Bu seçenekten yararlanmak istemeyen abonelerimiz için aylık sabit ücret uygulanmaz. Buna göre ücretlendirme her 10 dakikası 9,9 YKr, Turkcell ve sabit hatlarla 24 YKr, diğer numaralar ile 50 YKr'dir. BizBize Kampus'lüler arasındaki mesajlar 10,5 YKr, diğer numaralara gönderilen mesajlar 21 YKr'den ücretlendirilir ve günde her yöne 5 ücretli kısa mesajdan sonra tüm BizBize Kampus'lülerle bedavadır.

Faturalı hatlı veya Hazır Kart'lı olmanız fark etmez. Kullandığınız hat kendi üzerinize değilse bile, BizBize Kampus tarifesine geçerek avantajlardan yararlanabilirsiniz.

KAMPANYALAR
30 Eylül 2008’e kadar BizBize Kampus tarifesine geçip aylık 11,9 YTL' lik genç paketi alanlar ve mevcut olarak BizBize Kampus tarifesinde olanlar 31 Aralık 2008’e kadar her ay Turkcell'lilere 2 saat bedava konuşma hakkı kazanırlar.

Gün içinde Turkcell numaralarına, BizBize Kampus'lülere ya da diğer operatör numaralarına göndereceğiniz 3 ücretli mesajdan sonra aynı gün 23.59'a kadar tüm Turkcell'lilere göndereceğiniz mesajlar ücretsiz.

YURTDIŞI

Yurtdışında cep ya da sabit telefon ayrımı yok. İkisi de aynı fiyata. Turkcell'den Uluslararası Grup 1'e dahil olan ülkelerdeki sabit hatları aramanın dakikası sadece 35 YKr. Tıpkı BizBize tarifesinden konuşuyormuş gibi. Yurtdışıyla da BizBize olmak için tarife değişikliğine, kayıta ya da ekstra sabit ücrete de gerek yok.



Uluslararası Grup 1

ABD, ABD (Alaska), ABD (Havai), ABD (PortoRico), ABD (Virjin Adası), Kanada, Almanya, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin Halk Cum, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Güney Kore, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsrail, İsviçre, İsveç, İtalya, İzlanda, Japonya, Lüksemburg, Macaristan, Malezya, Norveç, Polonya, Portekiz, Rusya, Singapur, Slovenya, Slovakya, Yunanistan.

Ücretlendirme

Tüm tarifelerdeki Turkcell aboneleri hiçbir ekstra sabit ücret ödemeden aşağıdaki fiyatlardan faydalanabiliyor.

Sabit hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 0,350 YTL/dk. Hazır Kart kullanıcıları için 4 kontör/dk.

GSM hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 1,028571 YTL/dk. ABD ve Kanada GSM hatlarını aramak, sabit hatları aramakla aynı. Yani 0,350 YTL/dk veya 4 kontör/dk.

Hazır Kart kullanıcıları için 12 kontör/dk. ABD ve Kanada indirimi Hazır Kart kullanıcıları için de geçerli.

Uluslararası Grup 2

Andora, Arnavutluk, Azerbaycan (Nahçıvan), Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Cezayir, Güney Afrika Cum, Gürcistan, Hırvatistan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Letonya, Litvanya, Makedonya, Malta, Moldova, Monako, Nijerya, Özbekistan, Romanya, Sırbistan & Karadağ, Sri Lanka, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Umman, Ürdün

Ücretlendirme

Sabit hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 0,7776 YTL/dk.
Hazır Kart kullanıcıları için 9 kontör/dk.

GSM hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 1,028571 YTL/dk.
Hazır Kart kullanıcıları için 12 kontör/dk.

Uluslararası Grup 3

Bahreyn, Beyaz Rusya, Brezilya, Cebelitarık, Endonezya, Fas, Filistin, Filipinler, Hindistan, Katar, Kuveyt, Libya, Lihtenştayn, Lübnan, Mısır, Pakistan, San Marino, Şili, Suriye, Tacikistan, Tayland, Tayvan, Yemen

Ücretlendirme

Sabit ve GSM hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 1.028571 YTL/dk.
Hazır Kart kullanıcıları için 12 kontör/dk.

Uluslararası Grup 4

Angulia, Antigua, Aruba, Afganistan, Arjantin, Asensiyon, Amerikan Samoa, Angola, Bahama, Barbados, Bermuda, Bangladeş, Batı Samoa, Benin, Burma (Myanmar), Butan, Bolivya, Burundi, Bostvana, Belize, Bruney, Çad, Burkina Faso, Cibuti, Diego Garsiya, Dominik, Dominik Cum., Ekvator, Ekvator Ginesi, El Salvador, Eritre, Ermenistan, Etiyopya, Falkland Adalari, Faroe Adl., Fiji, Fildisi Sahili, Fransız Polenezyası, Fransız Guy.,Gabon, Gana, Gambiya, Gine Bissau, Gine, Gronland, Guatemala, Guyana, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Guadelopu, Guam, Grenada, Haiti, Hollanda Antilleri, Hounduras, Irak, Ingiliz Virgin Adaları, Jamaika, Kambocya, Kamerun, Kap Verd, Kenya, Kiribati, Kolombiya,Komor Adaları, Kongo, Kuzey Kore, Kuk Adl., Kostarika, Kayman Adaları, Küba, Lao Dem. Halk Cum., Liberya, Lesotho, Madagaskar, Makao, Malavi, Maldiv Adl., Mali, Marshal Adl., Marian Adl.,Merkezi Afrika Cum., Mikronezya, Moris adaları, Martinik, Meksika, Mayotte Adaları, Moğolistan, Moritanya, Mozambik, Monserat, Namibya, Nauru, Nepal, Nikaragua, Nijer, Niue Adl., Norfolk Adl., Papua Yeni Gine, Paraguay, Peru, Panama, Ruanda, Reunyon, Sao Tome, Seyşel Adl., Senegal, Siera Leon, Solomon Adl., Somali, St. Helen, St. Piyer ve Mikelon, St. Kittis&Nevis, St.Lucia, St.Vincent&Grenada, Sudan, Surinam, Svaziland, Tanzanya, Tonga, Tuvalu, Togo, Trinadad&Tobago, Turk&Kaiakos Adaları, Uganda, Uruguay, Vanuatu (Y.Hebrid), Valis Fatuna, Venezuella, Vietnam, A.C. (Sanaa), Yemen D.H.C. (Aden), Yeni Kaledonya, Yeni Zelanda, Zaire (Kongo Halk Cum)., Zambiya, Zimbabve

Ücretlendime

Sabit ve GSM hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 2,160000 YTL/dk.
Hazır Kart kullanıcıları için 22 kontör/dk.

Yabancı operatör numaralarına kısa mesaj gönderim ücretleri

Faturalı hat kullanıcıları için 0,315 YTL.
Hazır Kart kullanıcıları için 3 kontör.

Notlar

  • Uluslararası Grup 1'de sabit hatlarla konuşmalar 15 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Uluslararası Grup 1'de GSM hatlarıyla konuşmalar 5 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Uluslararası Grup 2'de sabit hatlarla konuşmalar 6 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Uluslararası Grup 2'de GSM hatlarıyla konuşmalar 5 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Uluslararası Grup 3'de tüm konuşmalar 5 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Uluslararası Grup 4'de tüm konuşmalar 3 saniyede bir ücretlendirilir.

Fiyatlara KDV dahil, ÖİV hariçtir.

SIK KULLANILANLAR

BizBize Kampus'ten kimler yararlanabilir?

BizBize Kampus'ten Turkcell faturalı ve ön ödemeli hat abonesi olan tüm öğrenciler ve 25 yaş altı gençler yararlanabilir.


Hattım kendi adıma değil. Ben de bu tarifeye geçebilir miyim?

Evet. Hattınız sizin adınıza olmasa bile, Turkcell Extra'lara başvurarak BizBize Kampuslü olabilirsiniz.


Birden çok hat ile BizBize Kampus tarifesine geçebilir miyim?

Hayır. Her abone sadece tek bir hat ile BizBize Kampuslü olabilir.


BizBize Kampus tarifesi ile indirimli konuşacağım numaraları bildirmeli miyim?

Hayır. Tüm BizBize Kampus aboneleri birbirlerini indirimli arayabilirler.


Bizbize Kampus indirimli seçeneğini iptal etmek için ne yapmalıyım?

IPTAL INDIRIM yazıp 2393'e kısa mesaj yolladığınızda, ilk fatura kesim tarihinden itibaren tarifeniz iptal olur. Buna göre konuşma tarifeniz tüm Bizbize Kampus'lülerle her 10 dakikası 9,9 YKr, tüm Turkcell ve sabit hatlarla dakikası 24 YKr, diğer numaralarla ise dakikası 50 YKr olur. BizBize Kampus'lüler arasında göndereceğiniz mesajlar 10,5 YKr, diğer numaralara gönderilen mesajlar ise 21 YKr'den ücretlendirilir ve günde her yöne 5 ücretli kısa mesajdan sonra tüm BizBize Kampus'lülere bedava mesajlaşabilirsiniz. Ay içinde tüm Turkcell'lilerle 2 saat bedava konuşabilmek için 11,9 YTL'lik indirim seçeneğini almanız gerekir.


Arkadaşımı aradığımda veya mesaj gönderdiğimde, Bizbize Kampus'ün avantajlarından faydalanacak mıyım?

Her 10 dakikası 9,9 YKr avantajından yararlanabilmeniz için aradığınız arkadaşınızın da BizBize Kampus'lü olması gerekir. Arkadaşınızın BizBize Kampus'lü olup olmadığını öğrenmek için arkadaşınızın numarasını başına 0 eklemeden yazıp, ücretsiz olarak 2010'a kısa mesaj göndermeniz yeterli. 2 saat bedava ve günde 3 kısa mesajdan sonra bedava avantajları için arkadaşlarınızın Turkcell'li olması yeterli. 1 kısa mesaj 10,5 YKr avantajını yurtiçinde her yöne gönderdiğiniz kısa mesajlarda kullanabilirsiniz.


Kazandığım 2 saat bedava konuşma süresi bir sonraki aya devrediyor mu?

Hayır.2 saat bedava konuşma süresi kullanılmadığı durumlarda bir sonraki aya devretmez.


Kazandığım 2 saat bedava konuşma süresinden ne kadar kaldığını öğrenebilir miyim?

Evet. BEDAVA yazip 5796’ya ücretsiz göndererek Turkcell’lilerle konuşabileceğiniz 2 saat bedava sürenizden ne kadar kaldığını öğrenebilirsiniz.

NOTLAR
  • BizBize Kampus'lülerle ilk 10 dakikası 9,9 YKr'ye konuşma kampanyası 31 Aralık 2008 tarihine kadar geçerlidir.
  • Mesajlaşma kampanyası 31 Aralık 2008'e kadar geçerlidir. Ücretsiz mesaj gönderimi günde 1.000 mesaj ile sınırlıdır.
  • Bir gün kullanılmayan mesaj limiti ertesi güne devretmez.
  • Mesajlaşma kampanyasında hediye edilen mesajlar kişise
  • l kullanım içindir. Satılamaz veya devredilemez.
  • BizBize Kampus'ten BizBize Kampus'e yapılan aramalar haricinde diğer aramalar 6 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Kısa mesaj paketleri olan aboneler paketlerindeki mesajlar bittikten sonra kampanyadan yararlanabilir.
  • Ücretli ilk 3 kısa mesaja Turkcell, Hazır Kart ve diğer operatör aboneleri ile yurtdışına gönderilen mesajlar dahil; Webmesaj, Akıllı Mesaj, BizBize Kamu ve doğum günü kampanyasından gönderilen ücretsiz mesajlar, yurtdışından gönderilen mesajlar ve servis kısa numaralarına gönderilen mesajlar hariçtir.
  • 18 yaş altı lise öğrencilerinin kendi isimlerine hat alarak işlem yapabilmeleri için velilerinden imzalı izin almaları gerekir.
  • Genç paketini aldığınızda, ilk fatura kesim tarihinde indirimli konuşabileceğinize dair gelecek mesajdan sonra bahsedilen ücretler üzerinden konuşabilirsiniz.
  • Genç paketi almayan BizBize Kampus'lüler ücretlendirme avantajlarından yararlanamaz, ancak diğer BizBize Kampus tarifesindekilerle her 10 dakikası 9,9 YKr'ye konuşmaya devam edebilir.
  • Her abone bu kampanyadan sadece bir GSM numarası ile yararlanabilir.
  • Fiyatlara KDV dahil, ÖİV hariçtir.
  • Bir numaranın BizBize Kampus tarifesinde olup olmadığını öğrenmek için numarayı yazıp kısa mesajla 2010'a yollayabilirsiniz.
  • Turkcell, tarifelerinin tarihlerinde ve/veya ücretlendirmelerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok: