25 Eylül 2008 Perşembe

Şirket İçi Bedava!

Büyük Şirket tarifedeyseniz ve en çok iş arkadaşlarınızla konuşuyorsanız Şirket İçi Bedava’yı seçin, şirket içi ücretsiz görüşün.

Şirket İçi Bedava ile ayda sadece 15 YTL’ye şirkete kayıtlı hatlarla 2.500 dakika bedava görüşebilirsiniz. Üstelik 31 Ekim 2008’e kadar her ay fazladan 1.200 dakika hediye.
Tüm Turkcell'lilerle Şirkete Kayıtlı hatlarla Sabit Hatlarla Diğer Operatör aboneleriyle Aylık Sabit Ücret
33 YKr/Dk. Ayda 2.500 dk + Ayda 1.200 dk hediye
Ayda Toplam 3.700 dk ÜCRETSİZ.
39 YKr/dk 60 YKr/dk. 17 YTL/ay
* KDV dahil, ÖİV hariç fiyatlardır.

Tüm vergiler dahil fiyatları görmek için tıklayın.

* Büyük Şirket tarifesinde olan, aynı şirket üzerine kayıtlı hatların kendi aralarında yapacakları aramaları tanımlamaktadır.

Standart Bilgisayardan İnternet tarifesi

Bilgisayardan İnternet sayesinde, TurkcellConnect Kart ile veya telefonunuzu modem olarak kullanarak, yer ve zaman kısıtlaması olmaksızın dizüstü bilgisayarınızdan internete bağlanabilir, ofis dışındayken dahi işinize ve internete bağlanmaya devam edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayın

Ekonomik İnternet Paketleri

1 GBlık İnternet Paketi 39, 3 GB’lık internet paketi 59 YTL!

Ekonomik İnternet paketlerinden size uygun olanı seçin, internete işyerinizde, yolda, iş seyahatlerinizde, ofis dışında, kafede, tatilde Turkcell EDGE hızıyla ve yüzde 90’a varan indirimlerle mobil olarak bağlanın, kurumsal uygulamalarınıza erişin.

Detaylı bilgi için tıklayın

Ortak İnternet Paketleri

Şirketinizin tüm hatlarının tek bir paket kullanarak internete,kurumsal uygulamalarınıza indirimli erişmesini isterseniz tıklayınız.

Hiç yorum yok: