25 Eylül 2008 Perşembe

Tarife Değişikliği

Kullandığınız tarifeyi değiştirmek çok kolay. Bunu, Online İşlem Merkezi'nden, kısa mesaj yoluyla, kiosklardan kendi başınıza, 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak veya Turkcell İletişim Merkezleri'ne uğrayarak yapabilirsiniz.

Online İşlem Merkezi'nden:

Online İşlem Merkezi’ne SüperŞifre’nizle girerek tarife değişikliğinizi hemen yapabilirsiniz. "Tarife İşlemleri" menüsünden "Tarife Değişikliği" seçeneğini tıklayın ve istediğiniz tarifeyi seçin.

Kısa Mesaj ile:

İstediğiniz tarifeye ücretsiz olarak geçmek için, TARIFE yazın, bir boşluk bırakın ve geçmek istediğiniz tarifenin ismini ekleyip 2222'ye gönderin. Örnek: TARIFE BIZBIZE

Bu mesajı gönderdikten sonra, 24 saat içinde tarife değişikliğinizin onaylanmasını gerektiren bir mesaj alacaksınız. Yeni tarifenizin aktive edilmesi için TARIFE EVET yazıp 2222'ye gönderin. Daha sonraki 24 saat içinde tarife değişikliğinizin gerçekleştiği mesajını alacaksınız.

Sembollü Arama ile:

Faturalı hatlarda tarifenizi öğrenmek için *177*1# 'yi arayabilirsiniz.

Hazır Kart tarife bilginizi öğrenmek için *166*1#’yi arayabilirsiniz.

Bu aramalar sonunda tarife bilgileriniz kısa mesajla cep telefonunuza gönderilir. Tüm arama ve gönderilen kısa mesajlar ücretsizdir.

Ayrıca;

Kiosklardan da tarifenizi öğrenebilir ve değiştirebilirsiniz. 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak tarifenizi öğrenebilir ve değiştirebilirsiniz. Turkcell İletişim Merkezleri'nden tarifenizi öğrenebilir ve değiştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok: