25 Eylül 2008 Perşembe

BirFiyat

HERKESLE KONUŞMANIN DAKİKASI SADECE 1 KONTÖR! Tüm Turkcell'liler, ev ve iş numaraları veya diğer operatörlerle dakikası sadece 1 kontöre konuşun.

Ücret Tablosu

*Konuşma Ücretleri
Şebeke İçi arama 1 kontör/dk
Sabit Hatları Arama 1 kontör/dk
Diğer Operatörleri Arama 1 kontör/dk
Kısa Mesaj Ücretleri
1 Kısa Mesaj Ücreti 2 kontör

50 KONTÖRE TAM 250 KONTÖR! 50 kontöre tüm Turkcell’lilerle 1 hafta boyunca konuşabileceğiniz tam 250 kontör isterseniz hemen NAR yazın 7000e gönderin. Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Birfiyat tarifesine geçip tek seferde 250 ve üzeri kontör yüklediğinizde 1 ay boyunca her yöne dakikası 1 kontöre, tek seferde 150 kontör yüklediğinizde 1 ay boyunca her yöne dakikası 2 kontöre, diğer durumlarda ise her yöne dakikası 4,70 kontöre konuşabilirsiniz.

Cepten İnternet Ücretleri

turkcell-im:

turkcell-im'e girip, sayfalar arasında dolaşmak sadece 1 kısa mesaj/2 kontör. Üstelik indirdiğiniz içerikler için bağlantı ücreti ödemiyorsunuz.

turkcell-im Dışındaki WAP Siteleri:

Standart GPRS bağlantısı yapıldığında, Hazır Kart kullanıyorsanız wap apn üzerinden erişim için 20 KB başına 2 kontör, internet apn üzerinden erişim için 60 KB başına 1 kontör ödersiniz.

Cepten veya bilgisayardan mobil interneti günlük kullanımı, haftalık paketi veya aylık paketi seçerek daha uygun fiyatlara kullanabilirsiniz. Size uygun olanı seçmek için tıklayın.

BirFiyat tarifesi ile ücretsiz kullanabileceğiniz servisler :

TurkcellTelefonRehberim , Hava Durumu Paketi , İBB Cep Trafik , Şans Paketi , Piyasa Paketi

Hiç yorum yok: