25 Eylül 2008 Perşembe

Bizbize Kampus

Gençler, aranızda konuşmanın her 10 dakikası sadece 1 kontör, her gün 3 kısa mesajdan sonrası bedava.

Öğrenciler ve 25 yaş altı gençler BizBize Kampus ile kendi aralarında her 10 dakikası sadece 1 kontöre, tüm Turkcell'lilerle ise ayda 2 saat bedava konuşuyor!
Konuşma Ücretleri
BizBizeKampus'ten BizBizeKampus'e HER 10 dakikası 1 Kontör
2 saat bedavadan sonra Turkcell lilleri arama 3 Kontör/dk
Sabit Hatları Arama 3 Kontör/dk
Diğer Operatörleri Arama 3 Kontör/dk
Kısa Mesaj Ücretleri
Kısa Mesaj (yurt içinde her yöne) 1 Kontör/Kısa Mesaj
Günde her yöne 3 ücretli kısa mesajdan sonra tüm Turkcell'lilerle mesajlaşmak BEDAVA

*100 ve üzeri kontör yüklemenizi takiben indirimli konuşabileceğinize dair gelecek mesajdan sonra bu ücretler üzerinden konuşabilirsiniz.

*Hazır Kart BizBizeKampus tarifesinde BizBizeKampus’lüler arası konuşmalar 60 saniyede bir, Turkcell içi, sabit hatlar, diğer operatör yönüne konuşmalar ile hediye dakikalar 20 saniyede bir, Kampanya boyunca grup-içi konuşmalar 10 dakikası 1 kontör olarak ücretlendirilir.

*Her 31 günde bir ilk 100 ve üzeri kontör yükleyerek kazandığınız tüm Turkcell'lilerle 2 saat konuşma süresi bittikten sonra kampüslülerle her 10 dakikası 1 kontöre konuşabilirsiniz.

*İndirimli konuşma tarifesi her 100 kontör yüklemesini takiben 30 gün boyunca geçerlidir. 30 Eylül 2008’e kadar BizBize Kampus tarifesine geçenler,ve mevcutta Bizbize Kampus tarifesinde olanlar 31 Aralık 2008’e kadar her 31 günde bir ilk 100 ve üzeri kontör yüklemelerinde Turkcell’liler ile 2 Saat bedava konuşma hakkı kazanırlar. Bu sürenin bitmemesi durumunda ücretsiz konuşma süresi bir sonraki aya devretmez.

Cepten İnternet Ücretleri

turkcell-im:

turkcell-im'e girip, sayfalar arasında dolaşmak sadece 1 kısa mesaj/2 kontör. Üstelik indirdiğiniz içerikler için bağlantı ücreti ödemiyorsunuz.

turkcell-im Dışındaki WAP Siteleri:

Standart GPRS bağlantısı yapıldığında, Hazır Kart kullanıyorsanız wap apn üzerinden erişim için 20 KB başına 2 kontör, internet apn üzerinden erişim için 60 KB başına 1 kontör ödersiniz.

Cepten veya bilgisayardan mobil interneti günlük kullanımı, haftalık paketi veya aylık paketi seçerek daha uygun fiyatlara kullanabilirsiniz. Size uygun olanı seçmek için tıklayın.

Bizbize Kampus tarifesi ile ücretsiz kullanabileceğiniz servisler :

TurkcellTelefonRehberim , Hava Durumu Paketi , İBB Cep Trafik , Şans Paketi , Piyasa Paketi

Hiç yorum yok: