6 Eylül 2008 Cumartesi

BizBize Kamu

Kamu çalışanları, işçileri ve emeklileri için en ideal tarife BizBize Kamu.

Kamu çalışanları ve emeklileri, ayda 12 YTL'ye BizBize Kamulularla 200 dakika konuşabilirsiniz.Ayrıca 200 mesaj da hediye. Üstelik 3 yakınınızı da BizBize Kamulu yapabilir ve onlarla da aynı avantajları paylaşabilirsiniz.


Ücret Tablosu
Aylık Sabit Ücret 12 YTL
Konuşma Ücretleri
BizBize Kamu'dan BizBize Kamu'ya 200 dk. Ücretsiz
Aylık Kısa Mesaj 200 adet Ücretsiz*
Şebeke İçi Arama 33 YKr/dk
Sabit Hatları Arama 33 YKr/dk
Diğer Operatörleri Arama 60 YKr/dk
Kısa Mesaj Ücretleri
1 Kısa Mesaj Ücreti Ücretsiz mesajlarının bitiminden sonra
BizBize Kamu'lulara ve diğer GSM numaralarına
gönderilen mesajlar 21 YKr
  • Fiyatlara %18 KDV dahil, %25 Özel İletişim Vergisi hariçtir.
  • Faturalı hatlarda, BizBize Kamu'dan BizBize Kamu'ya görüşme süresi üzerindeki grup içi aramalar 0,330 YTL/dk.olarak ücretlendirilir.

Tüm vergiler dahil fiyatları görmek için tıklayın.

Ekonomik Mesaj Paketleri ile daha ucuza daha çok mesajlaşmak için tıklayın.

Cepten İnternet Ücretleri

turkcell-im:

turkcell-im'e girip, sayfalar arasında dolaşmak sadece 1 kısa mesaj/2 kontör. Üstelik indirdiğiniz içerikler için bağlantı ücreti ödemiyorsunuz.

turkcell-im Dışındaki WAP Siteleri:

Standart GPRS bağlantısı yapıldığında, faturalı hat kullanıcısıysanız wap apn üzerinden erişim için KB başına 0.007 YTL, internet apn üzerinden erişim için KB başına 0.002 YTL ödersiniz.

Cepten veya bilgisayardan mobil interneti günlük kullanımı, haftalık paketi veya aylık paketi seçerek daha uygun fiyatlara kullanabilirsiniz. Size uygun olanı seçmek için tıklayın.

BizBize Kamu tarifesi ile ücretsiz kullanabileceğiniz servisler :

TurkcellTelefonRehberim , Hava Durumu Paketi , İBB Cep Trafik , Şans Paketi , Piyasa Paketi


Tarife Geçişi

Kendi bireysel hatları için başvuran kurum çalışanları, bir kamu kuruluşunda aktif olarak çalıştıklarına dair resmi bir belge veya kurum kimlik kartı (emekli ise Emekli Sandığı kartı) ile birlikte Turkcell İletişim Merkezleri'ne başvuruda bulanabilir.

Başvuranların, ayrıca "BizBize Kamu Katılım Formu'nu" doldurmaları gerekiyor.

BizBize Kamu’ya geçmek için kurum imza sirküleri, yetkili kişi, kimlik fotokopisi, yetkili kişi gelemiyorsa vekaletname ve vekalet verilen kişinin kimlik fotokopisi ile Turkcell İletişim Merkezlerine başvurmanız yeterli.


Yurtdışı


Yurtdışında cep ya da sabit telefon ayrımı yok. İkisi de aynı fiyata. Turkcell’den Uluslararası Grup 1’e dahil olan ülkelerdeki sabit hatları aramanın dakikası sadece 35 YKr. Tıpkı BizBize tarifesinden konuşuyormuş gibi. Yurtdışıyla da BizBize olmak için tarife değişikliğine, kayıta ya da ekstra sabit ücrete de gerek yok.

Uluslararası Grup 1

ABD, ABD (Alaska), ABD (Havai), ABD (PortoRico), ABD (Virjin Adası), Kanada, Almanya, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin Halk Cum, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Güney Kore, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsrail, İsviçre, İsveç, İtalya, İzlanda, Japonya, Lüksemburg, Macaristan, Malezya, Norveç, Polonya, Portekiz, Rusya, Singapur, Slovenya, Slovakya, Yunanistan.

Ücretlendirme

Tüm tarifelerdeki Turkcell aboneleri hiçbir ekstra sabit ücret ödemeden aşağıdaki fiyatlardan faydalanabiliyor.

Sabit hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 0,350 YTL/dk.
Hazır Kart kullanıcıları için 4 kontör/dk.

GSM hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 1,028571 YTL/dk. ABD ve Kanada GSM hatlarını aramak, sabit hatları aramakla aynı. Yani 0,350 YTL/dk veya 4 kontör/dk.
Hazır Kart kullanıcıları için 12 kontör/dk. ABD ve Kanada indirimi Hazır Kart kullanıcıları için de geçerli.

Uluslararası Grup 2

Andora, Arnavutluk, Azerbaycan (Nahçıvan), Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Cezayir, Güney Afrika Cum, Gürcistan, Hırvatistan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Letonya, Litvanya, Makedonya, Malta, Moldova, Monako, Nijerya, Özbekistan, Romanya, Sırbistan & Karadağ, Sri Lanka, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Umman, Ürdün

Ücretlendirme

Sabit hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 0,7776 YTL/dk.
Hazır Kart kullanıcıları için 9 kontör/dk.

GSM hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 1,028571 YTL/dk.
Hazır Kart kullanıcıları için 12 kontör/dk.

Uluslararası Grup 3

Bahreyn, Beyaz Rusya, Brezilya, Cebelitarık, Endonezya, Fas, Filistin, Filipinler, Hindistan, Katar, Kuveyt, Libya, Lihtenştayn, Lübnan, Mısır, Pakistan, San Marino, Şili, Suriye, Tacikistan, Tayland, Tayvan, Yemen

Ücretlendirme

Sabit ve GSM hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 1.028571 YTL/dk. Hazır Kart kullanıcıları için 12 kontör/dk.

Uluslararası Grup 4

Angulia, Antigua, Aruba, Afganistan, Arjantin, Asensiyon, Amerikan Samoa, Angola, Bahama, Barbados, Bermuda, Bangladeş, Batı Samoa, Benin, Burma (Myanmar), Butan, Bolivya, Burundi, Bostvana, Belize, Bruney, Çad, Burkina Faso, Cibuti, Diego Garsiya, Dominik, Dominik Cum., Ekvator, Ekvator Ginesi, El Salvador, Eritre, Ermenistan, Etiyopya, Falkland Adalari, Faroe Adl., Fiji, Fildisi Sahili, Fransız Polenezyası, Fransız Guy.,Gabon, Gana, Gambiya, Gine Bissau, Gine, Gronland, Guatemala, Guyana, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Guadelopu, Guam, Grenada, Haiti, Hollanda Antilleri, Hounduras, Irak, Ingiliz Virgin Adaları, Jamaika, Kambocya, Kamerun, Kap Verd, Kenya, Kiribati, Kolombiya,Komor Adaları, Kongo, Kuzey Kore, Kuk Adl., Kostarika, Kayman Adaları, Küba, Lao Dem. Halk Cum., Liberya, Lesotho, Madagaskar, Makao, Malavi, Maldiv Adl., Mali, Marshal Adl., Marian Adl.,Merkezi Afrika Cum., Mikronezya, Moris adaları, Martinik, Meksika, Mayotte Adaları, Moğolistan, Moritanya, Mozambik, Monserat, Namibya, Nauru, Nepal, Nikaragua, Nijer, Niue Adl., Norfolk Adl., Papua Yeni Gine, Paraguay, Peru, Panama, Ruanda, Reunyon, Sao Tome, Seyşel Adl., Senegal, Siera Leon, Solomon Adl., Somali, St. Helen, St. Piyer ve Mikelon, St. Kittis&Nevis, St.Lucia, St.Vincent&Grenada, Sudan, Surinam, Svaziland, Tanzanya, Tonga, Tuvalu, Togo, Trinadad&Tobago, Turk&Kaiakos Adaları, Uganda, Uruguay, Vanuatu (Y.Hebrid), Valis Fatuna, Venezuella, Vietnam, A.C. (Sanaa), Yemen D.H.C. (Aden), Yeni Kaledonya, Yeni Zelanda, Zaire (Kongo Halk Cum)., Zambiya, Zimbabve

Ücretlendime

Sabit ve GSM hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 2,160000 YTL/dk.

Hazır Kart kullanıcıları için 22 kontör/dk. Yabancı operatör numaralarına kısa mesaj gönderim ücretleri Faturalı hat kullanıcıları için 0,315 YTL. Hazır Kart kullanıcıları için 3 kontör.

Notlar

  • Uluslararası Grup 1'de sabit hatlarla konuşmalar 15 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Uluslararası Grup 1'de GSM hatlarıyla konuşmalar 5 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Uluslararası Grup 2'de sabit hatlarla konuşmalar 6 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Uluslararası Grup 2'de GSM hatlarıyla konuşmalar 5 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Uluslararası Grup 3'de tüm konuşmalar 5 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Uluslararası Grup 4'de tüm konuşmalar 3 saniyede bir ücretlendirilir.

Fiyatlara KDV dahil, ÖİV hariçtir.


Sık Sorulanlar


BizBize Kamu tarifesinden kimler faydalanabilir?

Kamu kuruluşlarının kurumsal hatları, kamu kurumları çalışanlarının bireysel hatları ve tarifeye katılan abonelerin 3 yakını.


BizBize Kamu’dan kontörlü hatlar da yararlanabilir mi?

BizBize Kamu tarifesinden hem faturalı hem de kontörlü hatlar faydalanabilir.


Tarifeye davet ettiğim yakınlarım da aylık katılım bedeli ödeyecekler mi?

Evet. Tarifeye davet ettiğiniz yakınlarınız da sizin gibi bir BizBize Kamu’lu olur. Eğer hatları faturalı ise 12 YTL aylık katılım ücreti ödeyerek tüm BizBize Kamu’lularla 200 dakikası kazanırlar. Kontörlü hatları varsa aylık katılım bedeli ödemezler.


Tarifeye başvurumu yaptıktan hemen sonra 200dakika hakkımı ve 200 mesaj hediyemi kullanmaya başlayabilir miyim?

Hayır. Başvuru yaptıktan sonra, ilk fatura kesim tarihinde BizBize Kamu tarifesine geçmiş sayılacaksınız. 200 dakika hakkınızı ve 200 mesaj hediyenizi bu tarihten sonra kullanabilirsiniz.


BizBize Kamu avantajları yurtdışında ve uluslararası görüşmelerde geçerli midir?

Hayır. BizBize Kamu avantajları yalnızca yurtiçi görüşmeleri kapsar. Yurtdışından yapılan veya uluslararası görüşmelerde geçerli değildir. Bu konuşmalar, Turkcell'in diğer tarifelerinde olduğu gibi ücretlendirilir.


BizBize Kamu’ya geçtim. Yakınlarımı nasıl BizBize Kamu’lu yapabilirim?

BizBize Kamu tarifesine geçtikten sonra, Turkcell İletişim Merkezlerine gittiğinizde, BizBize Kamu’ya dahil etmek istediğiniz yakınlarınızı bildirebilirsiniz. Veya tarifeye geçtikten sonra istediğiniz zaman 444 0 532'yi arayarak, dahil etmek istediğiniz yakınlarınızı bildirebilirsiniz. BizBize Kamu tarifesine davet edilen Turkcell abonelerine, referans gösterildiklerini bildiren bir kısa mesaj gelir. Bu mesaj sonrasında davet edilen aboneler, 7 gün içerisinde herhangi bir belge gerekmeden Turkcell İletişim Merkezleri'ne başvurarak veya 444 0 532’yi arayarak ya da kısa mesaj ile KAMU yazıp 2222'ye göndererek başvuru yapabilirler. Kurumsal aboneler ise, BizBize Kamu davetiye onayını, şirket yetkilisi gerekli evraklarla Turkcell İletişim Merkezlerine geldiğinde verebilir. Ayrıca, kurumsal aboneler de üç yakınlarını referans gösterebilirler.


DakikaBizden üyesiyim. BizBize Kamu'ya geçtiğimde kazandığım dakikalardan yararlanabilecek miyim?

Evet. Öncelikli olarak BizBize Kamu tarifesinden kazandığınız avantajları, sonra da DakikaBizden ile kazandığınız hediye dakikaları kullanırsınız.


DakikaBizden üyesiyim, aynı zamanda İndirimli Paket abonesiyim. BizBize Kamu'ya geçtiğimde kazandığım dakikalardan yararlanabilecek miyim?

Evet. İndirimli Paket aboneliğinizle ve DakikaBizden ile kazandığınız ücretsiz/hediye dakika haklarınız devam eder. Aramanızı gerçekleştirdiğiniz aboneye göre sırasıyla, BizBize Kamu tarifesinin süresini, DakikaBizden ile kazandığınız hediye dakikaları ve son olarak da İndirimli Paket sürenizi kullanırsınız.


BizBize Kamu'dan kamu kuruluşlarında sözleşmeli olarak çalışan şahıslar yararlanabilir mi?

Hayır. BizBize Kamu tarifesi şartlarına uygun bir kurumda çalışan stajyerler veya sözleşme süreleri 1 yıldan az olan geçici personel, bu tarifeden asıl abone olarak yararlanamaz. Ancak referanslı abone olarak BizBize Kamu tarifesine katılabilirler.


Konbara üyesiyim. BizBize Kamu'ya geçtiğimde kazandığım kontörlerden yararlanabilecek miyim?

Evet. Konbara ile kazandığınız hediye kontörleri kullanmaya devam edebilirsiniz.


BizBize Kamu tarifemi iptal ettirip başka bir tarifeye geçtiğimde, tarife değişikliği hemen gerçekleşecek mi?

Tarife değişikliğiniz, başvuru tarihinizden sonraki ilk fatura kesiminden itibaren geçerlilik kazanır.


Seçmece İndirim’den yararlanıyorum. BizBize Kamu'dan yararlanabilir miyim?

Hayır. BizBize Kamu tarifesine girebilmek için Seçmece İndirim'i iptal etmeniz gerekiyor.


BizBize Kampus üyeleri BizBize Kamu tarifesinden yararlanabilir mi?

Hayır. BizBize Kampus üyeleri, BizBize Kamu tarifesinden yararlanamaz. Yararlanmak için üyeliklerini iptal ettirmeleri gerekir.


gnçtrkcll üyeleri BizBize Kamu tarifesinden yararlanabilir mi?

Hayır. gnçtrkcll üyeleri BizBize Kamu tarifesinden yararlanamaz. Yararlanmak için üyeliklerini iptal ettirmeleri gerekir.


Görüşmek istediğim abonenin BizBize Kamu tarifesinde olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

TARIFE yazıp bir boşluk bırakarak numarayı ekleyin. Ücretsiz olarak kısa mesajla 2222'ye gönderin. Cevap hemen cebinize gelsin.


Tarifeye geçmek için hattın sahibi mi olmak gerekir?

Evet. BizBize Kamu tarifesine geçmek için hattın sahibi olmalısınız.


BizBize Kamu avantajları KKTC’den veya KKTC’ye yapılan aramalar için de geçerli mi?

Hayır. BizBize Kamu, yalnızca yurt içi görüşmelerde geçerli.

NOTLAR

  • BizBize Kamu tarifesinden, tüm kamu memur, işçi ve emeklileri, onların seçtikleri 3 kişi ve tarifeye dahil olan kamu kuruluşlarına ait kurumsal hatlar yararlanabilir.
  • Bizbize Kamu tarifesine başvurular 30 Eylül 2008 tarihine kadar yapılır. Tarife ise 31 Aralık 2008'e kadar geçerlidir. Hediye kısa mesajlar 31 Aralık 2008 tarihine kadar geçelidir.
  • BizBize Kamu tarifesine Mayıs 2006 tarihinden önce geçmiş olan faturalı hat sahibi BizBize Kamu aboneleri, BizBize Kamu'dan mevcut şartları ile yararlanmaya devam edeceklerdir.
  • BizBize Kamu tarifesinde aylık kullanılmayan haklar bir sonraki aya devredilemez.
  • Ne kadar bedava dakikanız kaldığını KAMU DURUM yazıp 2022'ye mesaj atarak öğrenebilirsiniz.
  • Hediye kısa mesajlar, Turkcell numaralarına gönderilen mesajlar için geçerlidir.
  • Faturalı Hat BizBize Kamu tarifesinde konuşmalar 6 saniyede bir ücretlendirilir. Ekonomik internet paketleri yüzde 90'a varan avantajlar sunuyor. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Turkcell, tarifelerinin tarihlerinde ve/veya ücretlendirmelerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
INTERNET

Standart Bilgisayardan İnternet tarifesi

Bilgisayardan İnternet kullanım ücreti
Faturalı hatlar 0, 002 YTL/KB
Hazır Kart 60 KB /1 kontör

Ekonomik İnternet Paketleri

İnternete, ne ödeyeceğinizi bilerek ve indirimli erişmek isterseniz :

Paket Adı Faturalı Hatlar
Paket Ücreti*
Paket Aşım Fiyatı
YTL/MB
İnternet XS Paket(2MB) 2,50 YTL 2,05 YTL
İnternet S Paket(10MB) 9 YTL 1,02 YTL
İnternet M Paket(100MB) 19 YTL 0,51 YTL
İntenet L Paket (150MB) 29 YTL 0,12 YTL
İnternet XL Paket (1 GB) 39 YTL 0,12 YTL
İnternet XXL Paket (3 GB) 59 YTL 0,12 YTL
*KDV dahil, ÖİV hariç fiyatlardır.
*Detaylar için tıklayınız.

Ortak İnternet Paketleri

Şirketinizin tüm hatlarının tek bir paket kullanarak internete,kurumsal uygulamalarınıza indirimli erişmesini isterseniz tıklayınız.


Hiç yorum yok: