29 Ağustos 2008 Cuma

BizBize Hepimiz

Alo Paket alın, aldığınız paket kadar dakika da bizden size hediye!

Böylece milyonlarca Turkcell'li ve ev/iş numarasıyla dakikası en fazla 8 YKr'ye konuşun.

Size Uygun Alo Paketi aşağıdaki tablodan seçebilirsiniz.

Paket Adı Paket Fiyatı Alınan Dakika Dakika Fiyatı(Ykr)
ALO60 9,50 YTL 60+60 hediye 8
ALO120 18 YTL 120+120 hediye 7,5
ALO240 34 YTL 240+240 hediye 7,1
ALO480 65 YTL 480+480 hediye 6,8
ALO1200 129 YTL 1200+1200 hediye 5,4
ALO2500 215 YTL 2500+2500 hediye 4,3

Ekonomik Mesaj Paketleri ile daha ucuza daha çok mesajlaşmak için tıklayın.

Cepten veya bilgisayardan mobil interneti uygun fiyatlarla kullanmak için, günlük kullanım, haftalık veya aylık paketlerden size uygun olanı seçmek için tıklayınız.

Üstelik Alo 480, Alo 1200 ve Alo 2500 paketi alan abonelere Ekonomik Mesaj Paketleri ve Ekonomik İnternet Paketleri ilk 3 ay %50 indirimli!

Çok avantajlı Alo paketlerinden faydalanmak için ENUCUZ yazıp 2747'ye de ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz.
Alo Paketiniz varsa, hediye dakikalarınızı da almak için yine ENUCUZ yazıp 2747'ye göndermeniz yeterli.

Dilerseniz, avantajlı alo paketinizi seçtiyseniz istediğiniz paketin adını, başına ABONE yazarak ücretsiz olarak 7000'a gönderip de paket alabilirsiniz.

Fiyatlara KDV dahil ÖİV hariçtir. Dakika fiyatı, paket fiyatının alınan toplam hediyeli süreye bölünmesiyle hesaplanmıştır. Yani paketi aldığınızda konuşmanızın dakikasının kaça geldiğini gösterir.

Tüm vergiler dahil fiyatları görmek için tıklayın.

TARİFE GEÇİŞİ

Çok avantajlı Alo paketlerinden birini almak için ENUCUZ yazıp 2747'ye de ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Dilerseniz, size uygun paketinizi seçtiyseniz istediğiniz paketin adını, başına ABONE yazarak ücretsiz olarak 7000'a gönderip de paket alabilirsiniz.

ALO 60 paketi ile örnek: ABONE ALO60 yazın 7000'a gönderin.

Alo Paketiniz varsa, hediye dakikalarınızı da almak için yine ENUCUZ yazıp 2747'ye göndermeniz yeterli. Aldığınız paketten kalan dakikalarınızı öğrenmek için PAKET DURUM yazıp 7000'e gönderebilir veya Online İşlem Merkezi'nden öğrenebilirsiniz. Ayrıca her hafta size paketinizden kalan dakikaları kısa mesajla bildireceğiz.

Tarife geçişiniz, talebinize onay vermenizden sonra gerçekleşecektir ve size tarifeniz değiştiğinde kısa mesajla bilgi verilecektir. Alo Paketinizi kullanmaya ilk fatura kesim tarihinden itibaren başlayabilirsiniz

NOTLAR

  • Alo paketler bireysel faturalı hat kullanan müşteriler için geçerlidir ve BizBize Hepimiz tarifesiyle birlikte alınır. Paket dakikaları bittiğinde yurtiçinde Turkcell’liler ve sabit hatlarla görüşme ücreti KDV dahil 35 YKr/dakika, diğer operatörler aboneleriyle görüşme ücreti KDV dahil 60 YKr/dakikadır.
  • Paket dakikalarınızla yurtiçinde tüm Turkcell’liler ve sabit hatlarla (ev/iş numaralarıyla) konuşabilirsiniz.
  • Paketler kapsamında ve paket aşımında yapacağınız yurtiçi görüşmeler, 6 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Paketler kapsamındaki konuşmaların dakika ücretleri, toplam hediyeli paket süresinin paket ücretine bölünmesi ile hesaplanır. Herkese üye olduğu alo paket kadar dakika hediye edilir. Hediye dakikaların kullanımı mevcut paket dakikaları ile aynıdır.Hediye dakika uygulaması 31 Aralık 2008’e kadar geçerlidir. O ay kullanmadığınız paket dakikalarınız bir kere için bir sonraki aya devreder.
  • Aynı anda sadece bir adet Alo Pakete abone olabilirsiniz.Paketiniz ve hediye dakikalarınız başvurunuzdan sonraki ilk fatura kesiminizden itibaren geçerli olur. Bu bilgi size başvuru sırasında bildirilir. İndiriminiz başladığında da ayrıca kısa mesajla bilgilendirilirsiniz. Paketinizi iptal ettiğinizde o ay içinde kullanmadığınız dakikalarınız fatura kesiminizde silinir. Bir paketi iptal edip aynı anda başka bir pakete başvurduğunuz durumda ise eski paketinizden kullanmadığınız dakikalarınız bir sonraki fatura ayına devreder.
  • Kısa mesajla iptal işlemi için IPTAL boşluk aldığınız paketin adını yazarak 7000'e ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.
    (Örnek: IPTAL ALO60)
  • BizBize Hepimiz tarifesine geçilirken mevcut tarifenizden kalan dakikalar varsa silinir.
  • 444 ile başlayan müşteri hizmetleri ve servis numaralarına yapılan aramalar Alo Paket kapsamında değildir.

Fiyatlar 25.06.2008 tarihinden itibaren geçerlidir.

Turkcell, tarifelerinin tarihlerinde ve/veya ücretlendirmelerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

BizBize

Tüm Turkcell, ev ve iş numaralarıyla konuşmak artık daha uygun. Çünkü artık BizBize’yiz…


Ücret Tablosu
Hat Ücreti Ücretsiz
Aylık Sabit Ücret 1.5 YTL
Konuşma Ücretleri
Şebeke İçi arama 35 YKr/dk
Sabit Hatları Arama 45 YKr/dk
Diğer Operatörleri Arama 60 YKr/dk
Kısa Mesaj Ücretleri
1 Kısa Mesaj Ücreti 21 YKr

Ekonomik Mesaj Paketleri ile daha ucuza daha çok mesajlaşmak için tıklayın.

Cepten İnternet Ücretleri

turkcell-im:

turkcell-im'e girip, sayfalar arasında dolaşmak sadece 1 kısa mesaj/2 kontör. Üstelik indirdiğiniz içerikler için bağlantı ücreti ödemiyorsunuz.

turkcell-im Dışındaki WAP Siteleri:

GPRS ile bağlanıldığında Turkcell faturalı hat kullanıcıları için 0.007 YTL/KB, Hazır Kartlılar için 20 KB/2 kontör. CSD Data ile bağlanıldığında Turkcell faturalı hat kullanıcıları için 1 dakika/0,230 YTL, Hazır Kartlılar için 1 dakika/3 kontör.

Cepten veya bilgisayardan mobil interneti uygun fiyatlarla kullanmak için, günlük kullanım, haftalık veya aylık paketlerden size uygun olanı seçmek için tıklayınız.

Fiyatlara KDV dahil, ÖİV hariçtir.

Tüm vergiler dahil fiyatları görmek için tıklayın.

TARİFE GEÇİŞİ

Tarifenizi SüperŞifre’yle giriş yaparak Online İşlem Merkezi’nden, Turkcell İletişim Merkezleri'nden, 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'nden veya kısa mesajla değiştirebilirsiniz. BizBize’ye hemen geçmek için, TARIFE BIZBIZE yazıp ücretsiz olarak 2222’ye göndermeniz yeterli.

NOTLAR

  • BizBize tarifesinde konuşmalar 6 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Bu tarifeye nasıl geçebileceğinizi öğrenmek için Tarife Geçişi'ne bakın.
  • Ekonomik internet paketleri yüzde 90'a varan avantajlar sunuyor. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Turkcell, tarifelerinin tarihlerinde ve/veya ücretlendirmelerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
YURTDIŞI

Yurtdışında cep ya da sabit telefon ayrımı yok. İkisi de aynı fiyata. Turkcell’den Uluslararası Grup 1’e dahil olan ülkelerdeki sabit hatları aramanın dakikası sadece 35 YKr. Tıpkı BizBize tarifesinden konuşuyormuş gibi. Yurtdışıyla da BizBize olmak için tarife değişikliğine, kayıta ya da ekstra sabit ücrete de gerek yok.

Uluslararası Grup 1

ABD, ABD (Alaska), ABD (Havai), ABD (PortoRico), ABD (Virjin Adası), Kanada, Almanya, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çin Halk Cum, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Güney Kore, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsrail, İsviçre, İsveç, İtalya, İzlanda, Japonya, Lüksemburg, Macaristan, Malezya, Norveç, Polonya, Portekiz, Rusya, Singapur, Slovenya, Slovakya, Yunanistan.

Ücretlendirme

Tüm tarifelerdeki Turkcell aboneleri hiçbir ekstra sabit ücret ödemeden aşağıdaki fiyatlardan faydalanabiliyor.

Sabit hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 0,350 YTL/dk.
Hazır Kart kullanıcıları için 4 kontör/dk.

GSM hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 1,028571 YTL/dk. ABD ve Kanada GSM hatlarını aramak, sabit hatları aramakla aynı. Yani 0,350 YTL/dk veya 4 kontör/dk.
Hazır Kart kullanıcıları için 12 kontör/dk. ABD ve Kanada indirimi Hazır Kart kullanıcıları için de geçerli.

Uluslararası Grup 2

Andora, Arnavutluk, Azerbaycan (Nahçıvan), Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Cezayir, Güney Afrika Cum, Gürcistan, Hırvatistan, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Letonya, Litvanya, Makedonya, Malta, Moldova, Monako, Nijerya, Özbekistan, Romanya, Sırbistan & Karadağ, Sri Lanka, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Umman, Ürdün

Ücretlendirme

Sabit hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 0,7776 YTL/dk.
Hazır Kart kullanıcıları için 9 kontör/dk.

GSM hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 1,028571 YTL/dk.
Hazır Kart kullanıcıları için 12 kontör/dk.

Uluslararası Grup 3

Bahreyn, Beyaz Rusya, Brezilya, Cebelitarık, Endonezya, Fas, Filistin, Filipinler, Hindistan, Katar, Kuveyt, Libya, Lihtenştayn, Lübnan, Mısır, Pakistan, San Marino, Şili, Suriye, Tacikistan, Tayland, Tayvan, Yemen

Ücretlendirme

Sabit ve GSM hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 1.028571 YTL/dk. Hazır Kart kullanıcıları için 12 kontör/dk.

Uluslararası Grup 4

Angulia, Antigua, Aruba, Afganistan, Arjantin, Asensiyon, Amerikan Samoa, Angola, Bahama, Barbados, Bermuda, Bangladeş, Batı Samoa, Benin, Burma (Myanmar), Butan, Bolivya, Burundi, Bostvana, Belize, Bruney, Çad, Burkina Faso, Cibuti, Diego Garsiya, Dominik, Dominik Cum., Ekvator, Ekvator Ginesi, El Salvador, Eritre, Ermenistan, Etiyopya, Falkland Adalari, Faroe Adl., Fiji, Fildisi Sahili, Fransız Polenezyası, Fransız Guy.,Gabon, Gana, Gambiya, Gine Bissau, Gine, Gronland, Guatemala, Guyana, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Guadelopu, Guam, Grenada, Haiti, Hollanda Antilleri, Hounduras, Irak, Ingiliz Virgin Adaları, Jamaika, Kambocya, Kamerun, Kap Verd, Kenya, Kiribati, Kolombiya,Komor Adaları, Kongo, Kuzey Kore, Kuk Adl., Kostarika, Kayman Adaları, Küba, Lao Dem. Halk Cum., Liberya, Lesotho, Madagaskar, Makao, Malavi, Maldiv Adl., Mali, Marshal Adl., Marian Adl.,Merkezi Afrika Cum., Mikronezya, Moris adaları, Martinik, Meksika, Mayotte Adaları, Moğolistan, Moritanya, Mozambik, Monserat, Namibya, Nauru, Nepal, Nikaragua, Nijer, Niue Adl., Norfolk Adl., Papua Yeni Gine, Paraguay, Peru, Panama, Ruanda, Reunyon, Sao Tome, Seyşel Adl., Senegal, Siera Leon, Solomon Adl., Somali, St. Helen, St. Piyer ve Mikelon, St. Kittis&Nevis, St.Lucia, St.Vincent&Grenada, Sudan, Surinam, Svaziland, Tanzanya, Tonga, Tuvalu, Togo, Trinadad&Tobago, Turk&Kaiakos Adaları, Uganda, Uruguay, Vanuatu (Y.Hebrid), Valis Fatuna, Venezuella, Vietnam, A.C. (Sanaa), Yemen D.H.C. (Aden), Yeni Kaledonya, Yeni Zelanda, Zaire (Kongo Halk Cum)., Zambiya, Zimbabve

Ücretlendime

Sabit ve GSM hatları arama

Faturalı hat kullanıcıları için 2,160000 YTL/dk.

Hazır Kart kullanıcıları için 22 kontör/dk. Yabancı operatör numaralarına kısa mesaj gönderim ücretleri Faturalı hat kullanıcıları için 0,315 YTL. Hazır Kart kullanıcıları için 3 kontör.

Notlar

  • Uluslararası Grup 1'de sabit hatlarla konuşmalar 15 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Uluslararası Grup 1'de GSM hatlarıyla konuşmalar 5 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Uluslararası Grup 2'de sabit hatlarla konuşmalar 6 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Uluslararası Grup 2'de GSM hatlarıyla konuşmalar 5 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Uluslararası Grup 3'de tüm konuşmalar 5 saniyede bir ücretlendirilir.
  • Uluslararası Grup 4'de tüm konuşmalar 3 saniyede bir ücretlendirilir.

Fiyatlara KDV dahil, ÖİV hariçtir.